Met de acupunctuur naalden prik prik prik in mijn handen en voeten en benen en in mijn buik,lag ik onder folie om niet koud te krijgen. Mis ging het met mij kreeg flauwte en zweet brak mij uit. Maar ik heb er nu al baat bij deze behandeling (voor mijn bekkenbodem te ontspannen) niet allen dat ook voor mijn (blaas) & (darmen), dit was pas mijn eerste acupunctuur sessie. Onder de in druk was ik wel.

Merk echt dat acupunctuur sessie van twee weken geleden iets gedaan heeft met mijn bekkeninstabilieteit (zit meer ontspannen en losser en zelfs bijna of helemaal geen pijn meer) ook geld dat voor mijn blaas(daar ook minder last van) en mijn darmen die zijn ook rustiger geworden.

2de acupunctuur behandeling sessie gehad, de persoon die het bij mij deed zei dat het goed aan slaat (en ik er goed op reageer). Voor haar hoef ik geen vervolg behandeling meer waar voor ik deze behandeling onder ging uit eindelijk.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. heerlijk voor je dat je ontspannen in je lijf zit, en nu maar hopen dat het zo blijft,
    groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *